lunes, 1 de octubre de 2007

MUCHO TRABAJO!!!

Últimamente no paro...Trabajar en el colegio, entrenar a tope, quedar con los amigos, castells...y cuando llego a casa casi no me quedan ni fuerzas para encender la tele...Que por cierto hace sólo una semana que la tengo...Me he pasado el verano sin el tan preciado electrodoméstico...y me siento muy contento por ello, ya que me ha evitado perder horas en vano en el sofá de casa. Pero hay que decir que también te acompaña en momentos de soledad...
Los volúmenes de mis entrenamientos de estas dos semanas han estado:
1a Semana:
SWIM: 4000 metros
BIKE: 40 km + 30' rodillos
RUN: 95 minutos
2a Semana:
SWIM: 5100 metros
BIKE: 80 km
RUN: 1h 15'

Espero no estar tantos días sin actualizar el blog y hablaros de mis planes en breve y de futuro...

4 comentarios:

Meritxell dijo...

Hallo!!!
Jo crec que amb el sofà que tens val la pena quedar-t'hi una bona estona descansant,no pensant en res i deixant la TV de fons. jeje Clar que també pots aprofitar-lo per fer maleses....(cap més comentari al respecte)
M'alegro que vagis de cul....es bó...feina, entrenos, estudis....i castells!!
Que vas a Frankfurt???Abriga't!! abriga't com si a Valls fos al Desembre!! de debò!!!jeje
Records des de Bremen per tu i per tots els vellakus!jeje
Petonets
Meritxell

Jordi dijo...

Hi,
This is the first time I visit your blogg, I didn't know you have a page like this! Congratulations! I hope you write more often than you do, so that we know all you think and do.
Kisses.
PD: I write in english because maybe some friend find this blogg and he/she don't understand nothing!
PD2: Fora conya, resta rollo que tinguis el blogg en castellà, enllaça-hi algun traductor si vols, jo també tinc molts amics espanyols (madrilenys com pots suposar) i no per això canvio la meva llengua!! No entenc aquest autoodi que tenim sempre... De tota manera, seguiré visitant-te.
Ens veiem per la colla. Un petó.
Escoda.

Ros dijo...

Si senyor, super Oskar en acció, ànims!! Respecte el que diu el teu amic sobre que el blog estigui en castellà li diria que no ets menys català ni vas en contra dels teus principis quan tens clar que l'ús de la llengua primer s'ha de moure pels mars de la comunicació, si fos el teu diari personal seria més legitim però en aquest cas em sembla bé que estigui en castellà perque el pugui entendre tothom.

Anónimo dijo...

Hola nen!!molt bé el bloc però això que estigui escrit en espanyol....

Escoda, estic amb tu...